mlm-uri mit si realitate

MLM mit si adevar

   Buna ziua. Pana acum cateva decenii erau sa zic asa niste fixuri. Unii conduceau, altii executau. Unii vindeau altii cumparau, Exista si exista inca urmatorul model de distributie. Producator (fabrica) transportator, magazine (detalist). Plus reclama, de multe ori nesuferita, platita in final de consumatorul final.
Unii s-au gandit mai demult sa simplifice traseul produselor si au eliminat partial sau total transportatorul  detailistul si reclama. Costul final al produsului a scazut la fel si calitatea serviciilor. Nu prea a mai fost nevoie de sedii, chirii, plata utilitatilor.
      Si unii s-au gandit sa vada ce merge si ce nu merge la mlm ul lor. Au creat o scoala care sa se ocupe de instruirea si educarea oamenilor din sistemul respectiv. Pe diferite nivele, incepatori, debutanti cu diferite grade de succes pt superlideri etc. Intre timp au aparut mai multe mlm uri cu oameni din ce in ce mai pregatiti, cu produse si servicii din ce in ce mai bune. Si ca o autoaparare a aparut inchiderea in sine a mlm urilor, cu gandire de tip noi suntem cei mai tari, restul sunt varza. Putini oameni s-au gandit sa depaseasca acesta paradigma. S-a mers prea departe la cei cu un anumit nivel li s-a interzis sa fie membrii si in alte mlm uri. Deci unii se bat in cap in cap cu libertatea incl si mai ales cea financiara dar era sa zic libertate nu pentru catei deci te ameninta ca daca te inscrii si in alta parte te dam afara. Elegant parca am fi in Evul Mediu.

      Acest articol e doar o incalzire a ceea ce va urma.

Comentarii

Postări populare